Политика за поверителност – SISI Drops
Този сайт има ограничена поддръжка за вашия браузър. Препоръчваме да преминете към Edge, Chrome, Safari или Firefox.

Политика за поверителност

Политика за поверителност

Добре дошли http://sisidrops.com/

Благодарим ви, че посетихте нашия уебсайт. Ние, СИСИ ДРОПС ООД („СИСИ ДРОПС“, „ние“, „наши“ или „нас“), приемаме присърце вашата поверителност. Ние продължаваме и укрепваме нашия ангажимент да предоставяме адекватна защита на всяка лична информация, която ни предоставяте. Настоящата актуализирана версия на нашата Политика за поверителност е предназначена да отговаря на изискванията на Общия регламент за защита на данните (GDPR), в сила от 25.05.2018 г., и Закона за защита на личните данни на Република България.

Уебсайтът използва бисквитки при условията, описани по-долу в Политиката за бисквитки.

СИСИ ДРОПС ООД данните за контакт за целите на тази Политика са както следва:

имейл адрес: office@ sisisdrops.com ,

Защо имаме нужда да прочетете нашата Политика за поверителност?

Моля, отделете време, за да прочетете внимателно следната Политика за поверителност. Той подчертава редица въпроси, включително каква лична информация събираме чрез нашия уебсайт и целите, за които я обработваме.

Като се използва http://sisidrops.com/ („Уебсайтът“), независимо дали го посещавате просто, за да се запознаете с нас и нашата дейност, използвате го, за да кандидатствате, да изпратите заявление или да ни изпратите съобщение, вие споделяте информация, която може да съдържа лични данни.

В хода на извършване на някои от горепосочените действия може да се наложи да предоставите определена лична информация, като име, адрес, мобилен номер, имейл и т.н. Имате право да изберете дали да ни предоставите или не вашата лична информация данни. В случай, че решите да не ги споделите с нас, ние няма да можем да обработим вашата кандидатура, да се свържем с вас и/или да ви помогнем с информация.

Ние си запазваме правото да променяме и актуализираме тази Политика от време на време. В такива случаи текущата версия винаги ще бъде достъпна на нашия уебсайт. Датата на последната актуализация ще бъде посочена в горната част на Политиката за поверителност.

Каква информация събираме за вас?

Информация, която ни предоставяте .

Това е информация, която Вие ни предоставяте чрез попълване на формуляри, изпращане на запитвания, изпращане на заявления или предложения, изпращане на съобщения на нашия уебсайт, както и при по-нататъшно взаимодействие с нас, както и по време на изпълнение и отчитане на сключените договори. Тази информация може да включва вашите идентификационни данни, данни за контакт (имейл, адрес и телефонен номер), финансова информация и др., които може да са необходими за по-нататъшна обработка на вашите данни във връзка със споразумение.

Информация, която събираме за вас .

Подобно на много оператори на сайтове, ние събираме информация, която вашият браузър изпраща всеки път, когато посетите нашия уебсайт („Регистрационни данни“). Регистрационните данни може да включват информация като адрес на интернет протокол („IP“) на вашия компютър, тип браузър, версия на браузъра, страници от нашия уебсайт, които посещавате, час и дата на вашето посещение, време, прекарано на уебсайта или неговите страници и други статистика.

Ние използваме услугата Google Analytics, предоставена от Google, и ако сте потребител с местожителство в Европейския съюз, ЕИП или Швейцария, администраторът на вашите лични данни е Google Ireland Limited. Тази услуга събира и обработва информация за вашето действително местоположение и друга техническа информация за вашето посещение на нашия уебсайт. За тази цел ние използваме „бисквитки“, както е описано по-долу в тази Политика („Политика за бисквитки“). Информацията, събрана от Google Analytics, включва адреса на интернет протокола (IP), използван за свързване на вашия компютър или друго устройство с интернет, поток от щраквания към, през и от нашия сайт (включително дата и час), информация за взаимодействие със страницата (като превъртане, щраквания и преминаване на мишката). Google Analytics използва различни технологии за определяне на местоположението, включително IP адрес, GPS и други сензори, които могат например да предоставят на Google информация за близки устройства, Wi-Fi точки за достъп и захранване. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като изтеглите и инсталирате предложения браузър или като управлявате съгласието си в полето за бисквитки за отказ. И двете опции предотвратяват уеб анализите само ако използвате браузъра, в който сте инсталирали този плъгин, или ако не изтриете бисквитката за отказ. За повече информация вижте Условията за ползване и Политиката за поверителност на Google. Моля, преглеждайте постоянно уебсайта на Google за промени или актуализации на тези условия и на информацията, събрана от Google Analytics.

Как събираме и използваме вашата информация?

Когато посещавате уебсайта, има обстоятелства, при които може да се наложи да ни предоставите някои от вашите лични данни. Това е приложимо в следните случаи:

  • При кандидатстване за връзка с Вас, включително за изпращане на документи;
  • При попълване и подаване на онлайн заявка да се свържем с Вас на посочените от Вас данни за контакт и да отговорим на Вашите въпроси, свързани с процедурата по подбор; да Ви поканим да участвате в онлайн среща или уебинар, за да Ви предоставим допълнителни разяснения и да отговорим на въпроси, свързани с процедура за подбор; да Ви поканим на индивидуална среща или интервю;
  • Когато сте поискали да получите информация или помощ, за да Ви изпратим персонализиран отговор;
  • Когато участвате в общности, виртуални чат стаи и използвате други интерактивни услуги, за да администрирате нашите програми и проекти и съпътстващите дейности;
  • Във връзка с проверката на информацията, която предоставяте, за да потвърдите самоличността си и да предотвратите нарушаване на Общите условия за ползване;
  • В хода на нашата комуникация относно споразумения, проекти, инициативи, събития и други дейности, публикувани на уебсайта;
  • Когато правите коментари или ни предоставяте допълнителна информация в раздел на уебсайта, който позволява това;
  • Във връзка с всеки раздел на уебсайта, където умишлено и доброволно предоставяте лична информация и данни.

Когато използваме вашия профил в онлайн платформи като LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram и др ., може да обработваме личните данни, които сте направили видими във вашия профил.

Ние обработваме вашата лична информация и данни за следните цели:

  • Отговаряне на вашите запитвания;
  • Обработка на вашите заявки и комуникация с вас;
  • Преглед и оценка на вашите кандидатури и комуникация с вас;
  • Изпращане на заявка, както и за последваща обработка на данните с цел сключване, изпълнение и отчитане на договор;
  • Изпращане на информация за различните функции на нашия уебсайт или новини за SISI DROPS;
  • Уведомяване за всички актуализации на нашите политики;
  • Персонализиране на комуникацията с Вас;
  • Изпращане на писма, покани за събития, както и информация за програми, инициативи, дейности и проекти по електронна поща или по друг начин; За регистрация за събитие или участие в програма;
  • Оптимизиране и подобряване на нашите инициативи и дейности;
  • Проучване и развитие на нашата дейност;
  • Редакционни цели по отношение на публикации, свързани с дейността на SISI DROPS;
  • Откриване, разследване и предотвратяване на действия, които може да са в нарушение на нашите политики или са незаконни;

Какво е основанието за обработка на вашите лични данни?

  • Изпълнение на договор и предприемане на действия по Ваше искане преди сключване на договор с нас – Вашите лични данни са необходими за разглеждане на Вашето запитване, кандидатура или проектно предложение, както и за сключване и изпълнение на договор;
  • Спазване на правно задължение – обработката на вашите данни е необходима, за да спазим задълженията, наложени от приложимите закони, например за финансови и счетоводни цели.
  • Вашето съгласие – разчитаме на Вашето съгласие, за да Ви информираме и включваме в различни инициативи на SISI DROPS, включително обучения, конференции, семинари и други събития, свързани с нашата дейност; да споделяме вашите данни с нашите партньори и да ви уведомяваме за всякакви промени в нашата организация и дейност.

Колко дълго съхраняваме вашата информация и какви са критериите?

Ние съхраняваме вашите данни само за срока, необходим за конкретната цел, за която се събират данните, или за периодите, предписани от приложимите закони. Ще бъдем задържани за определен период от време съгласно вътрешните политики на SISI DROPS относно сключването, прилагането и докладването на споразумение. За повече информация относно условията за съхранение на вашите лични данни можете да се свържете с нас по всяко време на посочените по-горе данни за контакт.

С кого споделяме вашата лична информация?

Компанията се ангажира да прилага най-високите стандарти на етични и правни практики във всички свои дейности, включително защитата на личните данни на всички потребители на уебсайта. SISI DROPS може да споделя и/или прехвърля вашите данни или част от тях на 1) своите партньори в съвместни инициативи, съорганизатори на събития и други дейности; 2) изпълнители (установени в и извън ЕС, които са ангажирани по силата на договор с нас да подкрепят ABF в неговите дейности и при спазването на принципите, описани в тази Политика за поверителност, вкл. за подобряване, оптимизиране и повишаване на сигурността на нашия уебсайт 3) компетентните органи в случаите и при условията, определени в действащото законодателство.

Някои получатели на вашите данни може да се намират в трети страни. Съответните страни извън ЕС може да не предоставят същото ниво на защита на личните данни като вашата страна. В такива случаи SISI DROPS ще гарантира, че личните данни са адекватно защитени от получателите на данни в тези държави чрез механизмите за законно прехвърляне на данни към трети държави съгласно GDPR. За повече информация относно трансферите на данни и прилаганите механизми за трансфер, можете да се свържете с нас по всяко време на посочените по-горе координати.

Какви са вашите права?

Право на достъп и право на коригиране

Имате право да получите информация за това какви ваши лични данни се обработват от SISI DROPS, за източника на данни и целите на тяхното използване, за трети страни получатели или категории трети страни получатели на данните, както и други аспекти на обработката на вашите данни. Вие имате право по всяко време да поискате коригиране на неточни или непълни данни.

Право на изтриване на данни (право „да бъдеш забравен“)

Имате право да поискате изтриване на вашите лични данни при определени обстоятелства, напр. (i) ако смятате, че вашите лични данни вече не са необходими за целите, за които са били събрани, (ii) ако оттеглите съгласието, за което вашият обработването на данни е базирано и вие смятате, че SISI DROPS няма правно основание за по-нататъшно обработване, (iii) ако считате, че обработването е незаконно, или (iv) изтриването на вашите данни е необходимо за целите на изпълнение на законово задължение , приложимо към SISI DROPS.

Право на възражение

Имате право да възразите срещу обработването на вашите лични данни за конкретни цели. Въпреки това, дори ако възразите срещу конкретно обработване, ние можем да продължим с него, ако е разрешено или се изисква от приложимите закони, например, за да можем да изпълним законовите изисквания или да изпълним нашите договорни задължения към вас.

Право на ограничаване на обработката

Можете да поискате обработването на лични данни да бъде ограничено, ако (i) смятате, че вашите лични данни са неточни, за да можем да проверим тяхната точност; или (ii) считате обработването за незаконно, но не желаете данните да бъдат изтрити, или (iii) сте възразили срещу обработването на данни за целите на нашите законни интереси, или (iv) смятате, че вече не се нуждаят от вашите лични данни, но вие ги изисквате за установяване, упражняване или защита на правни искове. SISI DROPS ще ограничи обработването на Вашите лични данни, без да ги изтрива, когато точността на Вашите лични данни се оспорва от Вас и това не може да бъде проверено, или когато запазването на Вашите лични данни е необходимо за документални цели.

Право на оттегляне на съгласието

Ако в даден момент сте дали съгласието си за обработка на вашите лични данни, можете да оттеглите това съгласие за бъдеща обработка, за която се отнася това съгласие. В случай, че искате да оттеглите съгласието си за получаване на нашия бюлетин, моля, изберете опцията „отписване“ в имейла. Моля, имайте предвид, че оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването на вашите лични данни на друго валидно правно основание и законосъобразността на обработването въз основа на съгласието, дадено преди оттеглянето.

Право на преносимост на данните

В определени случаи имате право да получите Вашите лични данни, които сте ни предоставили въз основа на договор или с Вашето изрично съгласие, в структуриран, често използван и машинно четим формат и можете да поискате да предадем тези данни директно на друг администратор на данни, когато това е технически възможно.

Право на подаване на жалба до надзорния орган

Ако считате, че обработването на личните Ви данни е в нарушение на законовите изисквания, имате право да подадете жалба до компетентния надзорен орган. Използвайте следната връзка, за да намерите компетентния орган в държавата-членка на ЕС на вашето обичайно местопребиваване, месторабота или място на предполагаемото нарушение: https://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm

Препоръчително е да отправите претенциите си първо към СИСИ ДРОПС, за да получите по-бързо и ефективно решение на проблема.

Моля, имайте предвид, че правото Ви на достъп до данните може да бъде ограничено изцяло или частично, предвид основните Ви права и законни интереси, в предвидените от закона случаи. СИСИ ДРОПС може да откаже да отговори на Вашето искане за упражняване на Вашите права, когато то е неоснователно, както и когато това се налага поради съображения от важен обществен интерес или за защита на правата и свободите на други лица. Във всеки случай ще бъдете своевременно и надлежно информирани за решението и мотивите за него относно всяко искане за упражняване на вашите права.

Какво да направите, ако искате да упражните правата си или да се свържете с нас за повече информация?

За да упражните правата си, можете да подадете искане на имейл адрес: office@sisidrops.com

Ако искате да получите допълнителна информация или имате въпроси относно начина, по който използваме вашата лична информация, можете да се свържете с нас. Всички парфюми, които се предлагат на Sisidrops.com, са оригинални, легитимни стоки, които са преза бутилирани. SISIDROPS е независима компания без връзки с производителите, дизайнерите или собствениците на марките аромати, показани на Sisidrops.com.

Cart

No more products available for purchase